3 Tools om het maximale uit je team te halen

Moderne teams doen vrijwel alles digitaal. Om optimaal te presteren en het maximale uit jullie team te halen hebben we aantal handige tools en apps voor je op een rijtje gezet. Implementeer deze ook in jouw team en je zult jullie productiviteit naar een geheel nieuwe level zijn stijgen!

1. Dropbox Business

Het zal je niet verbazen dat Dropbox Business boven aan ons lijstje staat. In onze ogen met afstand de beste tool mee vanuit de cloud te werken in teamverband. Met Dropbox Business kun je overal waar je internet hebt bij je bestanden en zelfs tegelijkertijd met teamleden in dezelfde documenten werken.

Daarnaast zie je altijd welk teamlid een bepaalde aanpassing heeft gemaakt, en kun je indien gewenst een vorige versie weer herstellen.

Zo ben je altijd zeker van je bestanden en hoef je je geen zorgen te maken als iemand een keer een foutje maakt.

Wil je Dropbox Business uitproberen met jouw team? Check dan nu onze Dropbox Business aanbieding.

2. Trello

Wil je graag een centrale plek waar je met je team to-do lijsten kunt bijhouden? Met Trello krijg je een digitaal whiteboard tot je beschikking waarmee je met je hele team in kunt werken.

Zo kun je eenvoudig nieuwe taken toevoegen en deze onderverdelen in verschillende projecten. Je ziet dus precies wat er nog moet gebeuren aan een bepaald project en hoe ver iedereen is.

Dit maakt Trello een geweldige manier om sneller projecten af te ronden en om inzicht te krijgen wat de status is van lopende zaken.

3. TimeChimp

Je uren bijhouden hoeft helemaal niet lastig te zijn. Vergeet Excel bestanden en noteblocks, met de nieuwe urenregistratietool TimeChimp kun je met een enkele klik al je werkzaamheden timen.

Deze nieuwe tool is van Nederlandse makelij en beschikt over een handige timerfunctie. Wanneer je start aan een project klik je op start en wanneer je klaar bent stop je de timer. Vervolgens worden deze uren automatisch toegevoegd aan je vooraf bepaalde project.

Je hoeft dus niet meer handmatig in te vullen en hebt gelijk een handig overzicht van hoeveel uur iedereen in je team gemaakt heeft.

2018-03-06T17:17:23+00:00 28 februari, 2018|