Dropbox Business: Een paar cijfers op een rijtje

Werken in de cloud voor zakelijk gebruik neemt steeds meer in populariteit toe, en we zien dan ook dat er een groot aantal spelers op de markt clouddiensten aanbieden.

Bij Moreval is onze favoriete clouddienst zonder twijfel Dropbox Business, en niet zonder reden. Dropbox Business is de ideale clouddienst voor zowel kleine, middelgrote en grote ondernemingen.

Maar waarom zouden we u dat vertellen, als de cijfers voor zich spreken.

Een aantal cijfers over Dropbox Business op een rijtje:

Meer dan 200 duizend bedrijven gebruiken Dropbox Business

Dropbox is de meest gebruikte clouddienst door bedrijven. In heel de wereld maken meer dan 200 duizend instellingen, ondernemingen en organisaties gebruik van Dropbox.

Zo gebruiken onder meer bekende bedrijven als Ben & Jerry’s, Under Armour en National Geographic de diensten van Dropbox om veilig bestanden uit te wisselen tussen teams em kantoren.

Het maakt dus niet uit in welke niche uw bedrijf zich bevindt, Dropbox is altijd een geschikte partner.

Meer dan de helft van de Fortune 500 bedrijven gebruikt Dropbox Business

Van de welbekende Fortune 500 bedrijven, een ranglijst waarop bedrijven met de de grootste jaaromzet van de Vergenigde Staten worden vermeld, gebruikt maarliefst 52 procent Dropbox Business.

Dezelfde services die voor deze grote spelers beschikbaar zijn kunt u dus ook gebruiken wanneer u een Business account afsluit. Wie zegt dat een goede clouddienst alleen voor de grote jongens beschikbaar is zit er dus goed naast.

Meer dan 3 miljard connecties gemaakt

Wereldwijd zijn er al 3,3 miljard bestanden en links gedeeld tussen Dropbox gebruikers. Een duizelingwekkend aantal. Dropbox heeft een ontzagwekkende capaciteit voor het verwerken en delen van bestanden.

8 miljoen individuele Business gebruikers

De 200 duizend bedrijven die Dropbox Business gebruiken voor hun onderneming leveren meer dan 8 miljoen individuele gebruikers.

Dat is een gemiddelde van 40 gebruikers per bedrijf. Echter kunt u Dropbox Business al inzetten als uw team bestaat uit alleen uwzelf.

Dropbox Business Aanbieding

Als preferred reseller van Dropbox in Nederland, biedt Moreval de twee Dropbox Business-pakketten tegen een gereduceerd tarief aan. Bij afname of verlenging van een pakket ontvangen klanten de eerste twee maanden gratis.

Voor een Dropbox Business Standard-pakket hoeft slechts € 99,00 per jaar exclusief BTW betaald te worden. Voor een Dropbox Business Advanced-pakket is dit € 149,00 exclusief BTW.

2018-01-29T10:39:00+00:00 21 januari, 2018|