Moreval
Snel en veilig flexibel mobiel internet vanuit iedere locatie
overal en altijd kunnen werken
Connectivity 2017-10-24T14:53:57+00:00

Connectivity

Moreval - 4G
4G+ netwerk
Moreval - 10 users
1-10 gebruikers
Moreval - 100GB+
1-100 GB+ Databundels
Moreval - Plug & Play
Plug & Play

Met de connectivity oplossing van Moreval werk je snel en veilig. Vanuit iedere locatie. Razendsnel inzetbaar, waar vast internet (nog) niet mogelijk, of niet praktisch is. Zelfs leverbaar binnen 6 uur*. Met een volledig flexibel contract, van een dag tot een jaar.  Met een maandbundel van 1GB tot 100GB of meer. Is je bundel op, dan koop je zelf bij.

Moreval laat graag zien, hoe aanvullende connectiviteit direct bij kan dragen aan verhoogde productiviteit en medewerkerstevredenheid.

*Levering standaard binnen 1 werkdag. Sneller bij Spoedlevering of Same Day Delivery.

Moreval Connectivity is voor bedrijven en organisaties die hun medewerkers willen faciliteren om overal te kunnen werken. Ook buiten kantoor. Voor bedrijven die realiseren, dat open free free WiFi verbindingen nooit veilig zijn. Moreval Connectivity werkt ook als back-up internet. Zeker waar internet een must is om productief te kunnen zijn, heeft een verstandig bedrijf gezorgd voor redundant (back up) internet. De flexibele oplossing van Moreval is dan ideaal.

Moreval maakt o.a. gebruik van het supersnelle en zeer betrouwbaar 4G+ netwerk van KPN, op basis van M-2-M Simkaarten. De beveiligde verbinding o.b.v. 256bit WPA/WPA2 encryptie loopt via een eigen VPN.

Moreval - Vaste router

Mobiele of vaste router

De pocket router die in een binnenzak past, geeft optimale mobiliteit. Een perfecte oplossing voor wie veel onderweg is en altijd snel, betrouwbaar en veilig internet bij zich wil hebben. De sterke accu (2550 mAh) geeft een gebruiksduur tot wel 10 uur.

Moreval - vaste router

De vaste router maakt gebruik van het elektriciteitsnetwerk en wordt vooral gebruikt voor flexibele werk- of woonruimtes, of bijvoorbeeld als back-up internet voorziening.

Alle routers zijn plug en play. Aanzetten , eenmalig de veiligheidscode invoeren, en … online. Tot 10 personen kunnen tegelijkertijd gebruik maken van een mobiele als voor een vaste router.

Flexibele abonnementen met databundels, van 1 tot 100 GB+

Het mobiele 4G+ internet van Moreval werkt met databundels. Maandbundels zijn er vanaf 1 tot 100GB, en meer. Gedurende de hele bundel heb je dezelfde hoge snelheid. Moreval beperkt dus nooit de snelheid van het internet. Bij 80 % en bij 100 % bundelverbruik wordt de gebruiker gewaarschuwd en kan hij zelf ook extra data bijkopen.

Gebruik je mobiel internet als vervanging van vast internet, dan gebruik je gemiddeld tussen de 10GB en 40GB per maand. Zeker in combinatie met de Moreval cloud oplossingen, is het datagebruik goed in de hand te houden.

Het abonnement is flexibel, van 1 dag tot een jaar.
Ook de databundel is flexibel.

Deze mobiele WIFI oplossing is ook geschikt voor events, tijdelijke bewoning, bedrijven, hotels, pop-up stores, binnen Nederland maar op aanvraag daar buiten.

Moreval - logo